Soppers

Wie zijn de SOPPERS? Vier hysterische fans van de Toppers, vormden in hun enthousiasme een vrouwelijke variant genoemd de SOPPERS. Met Renee Proper, Gera Jolig, Gordelia en Jerien van de Tak wordt ieder "fout" feestje, een hilarische belevenis om nooit te vergeten. Met plumeau, dweil en toiletborstel in de hand zorgen deze pittige dames dat het dak eraf gaat, terwijl ze u verwennen met de grootste meezinghits!

Om het spektakel extra dynamiek te geven is een gastoptreden van binnen- of buitenlandse topartiest bij een optreden van de SOPPERS inbegrepen.

Nieuwsgierig?

http://www.youtube.com/watch?v=-D5dySL3qwU

De aanbieding:

Elke woensdag is het SOPDAG!

dat betekend i.p.v. 225 euro 100 euro voor een half uur optreden van de SOPPERS ! 

Nog een aanbieding:

Hanny Huisvrouws Surprise show Hanny is huisvrouw en vind het heerlijk om te zingen. Ze is dol op de muziek verschillende artiesten zoals van Imka Marina en Corry Konings. Daarom heeft ze de surprise show bedacht. Hanny verkleed zich na elk lied als een bekende artiest en u moet raden wie. Vervolgens zingt zij op zn Hannys het nummer en natuurlijk zingt u gezellig met haar mee. U bent steeds weer benieuwd als welke artiest ze tevoorschijn komt bij het volgende lied...Surprise, surprise.

Om een indruk te krijgen van Hanny&rsquos Surprise show kijkt u op de link naar youtube: 

http://www.youtube.com/watch?v=Q0c1TIoWauE

Hanny huisvrouw komt i.p.v 125 euro per half uur voor 50 euro voor een half uur optreden.

Dit aanbod geldt alleen als u in april of mei boekt!

Dus wees er snel bij ! 06-36137673 Shirley@leukamusement.nl