AJ Snelkoeriers in Oosterhout

AJ Snelkoeriers: Jong en dynamisch koeriersbedrijf.

Over AJ Snelkoeriers

AJ Snelkoeriers valt onder de rubriek koerier uit Oosterhout.

Zoekt u een professioneel koeriersbedrijf? Dan bent u bij AJ Snelkoeriers aan het juiste adres. Als jong en dynamisch bedrijf zal AJ Snelkoeriers ervoor zorgen dat uw pakket snel en goed op de juiste plek bezorgd gaat worden.

AJ Snelkoeriers is een allround koeriersbedrijf die gespecialiseerd is in sneltransport. AJ Snelkoeriers staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Nadat u uw opdracht heeft doorgezet, staat AJ Snelkoeriers binnen de snelst mogelijke tijd bij u voor de deur met het juiste materiaal. AJ Snelkoeriers kan de dagelijkse of wekelijkse terugkerende vervoersopdrachten voor een aangepaste lagere prijs aanbieden.

Naast uw pakket kunt u ook bijvoorbeeld uw relatiegeschenken of kerstpakketten laten bezorgen naar uw zakenrelaties of personeel of u kunt kiezen voor de overnight service. Uw pakket zal dan de volgende dag bezorgd worden. Deze dienst wordt aangeboden voor zendingen in het binnen- en buitenland.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan AJ Snelkoeriers? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

AJ Snelkoeriers uit de rubriek koerier uit Oosterhout is gevestigd aan de Wetering 65 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55756177.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij AJ Snelkoeriers zijn o.a. :