Beauty Relax Spa Savannah in Oosterhout

Beauty Relax Spa Savannah: Professionele beautysalon.

Over Beauty Relax Spa Savannah

Beauty Relax Spa Savannah valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Oosterhout.

Zoekt u een schoonheidssalon die diverse behandelingen aanbiedt voor man en vrouw, jong en oud? Dan bent u bij Beauty Relax Spa Savannah aan het juiste adres. Beauty Relax Spa Savannah is een gezellige, laagdrempelige en mooie salon waar u heerlijk kunt ontspannen. U treft hier een compleet aanbod van behandelingen en activiteiten aan die met huidverzorging, ontspanning, beauty en verwennerij te maken heeft.

De mogelijkheden en behandelingen die Beauty Relax Spa Savannah aanbiedt ziet u hieronder terug. Meer informatie ziet u op de website. De mogelijkheden: Massage, nagelstudio, fish spa, pedicure, permanente make-up, privé sauna Veronique, schoonheidsbehandelingen, spraytanning, tanden bleek cursus, tanden bleken, wimperextensions en de zonnebank behandeling.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Beauty Relax Spa Savannah staat u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen. Daar treft u meer informatie over de behandelingen en de salon aan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty Relax Spa Savannah uit de rubriek schoonheidssalon uit Oosterhout is gevestigd aan de Harmoniestraat 8 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0162853009.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty Relax Spa Savannah zijn o.a. :

Nieuws van Beauty Relax Spa Savannah in Oosterhout

Knabbelvisjes

Knabbelvisjes

per persoon 30 min in onze groepspa met knabbelvisjes die voor u het pedicure werk doet aan uw voeten.

Tanden bleken

Tanden bleken

Tandenbleken non peroxide van €130 nu voor €25 Tandenbeleken de luxe van €230 nu voor €50