Curves Oosterhout in Oosterhout

Vitaler, gezonder en krachtiger in slechts 30 minuten!

Over Curves Oosterhout

Curves Oosterhout valt onder de rubriek sportschool uit Oosterhout.

Curves Oosterhout biedt een fitness programma voor vrouwen aan, dit is de Curves training. Tijdens deze training, die 30 minuten per keer duurt, wordt u begeleid door een speciale Curves trainer. U zult per keer een cardio training en kracht training volgen. Door middel van deze training, zult u gezonder en fitter worden en u zult zich ook beter voelen.

Wat is Curves;

* Persoonlijke Curves Coach

* Speciaal ontwikkeld voor vrouwen

* Slechts 30 minuten per workout

* Sterker door krachttraining

Heeft u geen behoefte aan een standaard sportschool maar wilt u wel graag een gezonder en strakker lijf? Dan hebben wij de sportschool voor u! Bij Curves is namelijk iedere vrouw gelijk en kan iedereen zich bezighouden met hun eigen trainingen en de daarbij behorende doelen. Uiteraard word u hierbij begeleid door professionals maar daarnaast is het ook de manier om te kunnen trainen op uw eigen niveau maar wel in het gezelschap van andere vrouwen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Wij staan u graag en vriendelijk te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Curves Oosterhout uit de rubriek sportschool uit Oosterhout is gevestigd aan de Rulstraat 13A in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0162-694040.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Curves Oosterhout zijn o.a. :