De Vrolijkebloem in Oosterhout

De Vrolijkebloem: Voor handgemaakte hebbedingen.

Over De Vrolijkebloem

De Vrolijkebloem valt onder de rubriek webshop in Oosterhout.

Zoekt u een bedrijf die allerlei producten en artikelen met de hand kan maken? Dan bent u bij De Vrolijkebloem aan het juiste adres. U kunt de artikelen gemakkelijk en snel via de webshop bestellen. U kunt daar een keuze maken uit diverse rubrieken. Deze rubrieken ziet u hieronder terug.

- Brochesjes, borduren, baby en kind, feest (oa slingers), haaraccessoires, Max (Formule 1), meesters en juffen cadeautjes, sinterklaas en kerst, sticker of bedrukkingsartikelen, stipwerk, vaantjes, raam/spiegel/deur/geboorte stickers en tekstborden en van alles wat.

De drijvende kracht achter De Vrolijkebloem is Iris de Kreek. Iris is begonnen met het maken van kleine dingen, zoals haarspeldjes etc. Als snel kwam hier een naaimachine bij. Toen ging de wereld voor Iris open. In de loop der jaren heeft Iris nog andere machines aangeschaft, zoals een lockmachine, borduurmachine en luxere stickersnijmachine. Iris maakt met veel plezier vooral gepersonaliseerde artikelen.

Ook voor geboorte/naamvlaggen, slingers, stickers en complete geboortepakketten bent u hier aan het goede adres, hiervoor is een speciale 2e site gekoppeld aan de Vrolijkebloem. www.naamvlag.nl Wilt u de hele wereld laten weten dat uw kleintje is geboren en hoe het heet, dan zit je hier goed. Naar wens maak ik iets moois voor je/jullie.

De artikelen zijn uniek en handgemaakt. Leuk voor uzelf of om cadeau te geven. Bekijkt u de webshop eens voor het aanbod. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Vrolijkebloem uit de rubriek webshop uit Oosterhout is gevestigd aan de Saturnus 32 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12237986.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij De Vrolijkebloem zijn o.a. :