Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet in Oosterhout

Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet: Waar gezond, lekker, bewust en plezierig eten samengaan!

Over Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet

Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Oosterhout.

Zoekt u een plek waar gezond, lekker, bewust en plezierig eten samengaan? Dan bent u bij Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet aan het juiste adres.

U kunt bij Sietske terecht voor al uw vragen over dieet, voeding en een gezonde leefstijl. U krijgt van Sietske voedingsadvies op maat. Dit advies is afgestemd op uw wensen en behoeftes. Met behulp van professionele begeleiding leer Sietske u de gekregen informatie en adviezen toe te passen in uw dagelijkse leven. Een belangrijk uitgangspunt in de behandeling is het streven naar een gezond, lekker, bewust én plezierig eetpatroon.

Naast voedingsadvies op maat biedt Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet ook de supermarktsafari aan. Heeft u tijdens het boodschappen doen moeite met welke producten u het beste kunt kiezen. Welke producten zijn nu echt gezond? Sietske gaat met u mee naar de supermarkt om advies te geven over de diverse soorten producten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen per telefoon of email.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet uit de rubriek gezondheidscentrum uit Oosterhout is gevestigd aan de Merijntje Gijzenstraat 3C in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54631836.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet zijn o.a. :

Nieuws van Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet in Oosterhout

Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet viert 5-jarig bestaan

Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet viert 5-jarig bestaan

Iedere nieuwe cliënt die zich in september aanmeldt bij Die-Eet-Compleet, ontvangt een DCN Voedingsdagboek.