Fred Pijpers Badkamerarchitectuur in Oosterhout

Fred Pijpers Badkamerarchitectuur; badkamers en toiletruimtes op maat

Over Fred Pijpers Badkamerarchitectuur

Fred Pijpers Badkamerarchitectuur valt onder de rubriek architect uit Oosterhout.

Fred Pijpers Badkamerarchitectuur is gespecialiseerd in het op maat maken van badkamers en toiletruimtes. We werken met verschillende duurzame materialen zoals natuursteen, hout, composiet, glas, roestvaststaal, keramiek en solide surface.

Ik ben Fred Pijpers, uw badkamerarchitect. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en realiseren van badkamers en toiletgroepen op maat. In strakke vormgeving en minimalistische sfeer. Ruimte, rust en sfeer worden bepaald door de juiste keuze van materialen, daarbij kijk ik ook naar de ruimte op zich en het lichtinval. Een symmetrisch ontwerp waarbij de ruimte en functionaliteit in de juiste verhouding met elkaar verbonden zijn is het eerste resultaat.

We hebben een showroom in 's Hertogenbosch, waar u kunt komen kijken en oriƫnteren. Dit kan op doordeweekse dagen en op zaterdag. Zondag alleen op afspraak.

Zie voor projecten, beeldmateriaal en meer informatie onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fred Pijpers Badkamerarchitectuur uit de rubriek architect uit Oosterhout is gevestigd aan de Zandheuvel 17 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48538305.

Diensten en producten voor architect

Trefwoorden die horen bij Fred Pijpers Badkamerarchitectuur zijn o.a. :