Geheel van Geel Meubelcreaties in Oosterhout

Geheel van Geel Meubelcreaties maakt unieke meubels of andere voorwerpen speciaal naar uw wens.

Over Geheel van Geel Meubelcreaties

Geheel van Geel Meubelcreaties valt onder de rubriek klussenbedrijf in Oosterhout.

U zoekt een meubelmakerij die voor u meubels op maat kan maken? Neemt u dan contact op met Geheel van Geel Meubelcreaties. Geheel van Geel Meubelcreaties maakt gebruikersvoorwerpen en meubels. Deze handgemaakte meubels en voorwerpen kunnen naar uw wens gemaakt worden.

Wilt u iets eigentijds en unieks? Dan bent u bij Geheel van Geel Meubelcreaties aan het juiste adres. U geeft uw wensen aan en Geheel van Geel Meubelcreaties zal daar een ontwerp voor maken. Er wordt in de werkplaats gewerkt met hoogwaardige en natuurlijke producten. Bij het maken is hout daarbij de basis. Ook worden er andere materialen gebruikt om uw meubel of voorwerp geheel naar wens af te maken.

Naast de meubelwerkplaats van Geheel van Geel Meubelcreaties beschikken zijn ook over een klusbedrijf. Heeft u een ruimte in huis die u gerenoveerd wilt hebben? Dan kan Geheel van Geel Meubelcreaties dit voor u realiseren. Vraagt u eens naar alle mogelijkheden.

Bekijkt u de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Geheel van Geel Meubelcreaties uit de rubriek klussenbedrijf uit Oosterhout is gevestigd aan de Sara Burgerhartstraat 1 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29546696.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Geheel van Geel Meubelcreaties zijn o.a. :