Groeistroom Stressbegeleiding en Coaching in Tilburg

Welkom bij groeiStroom: de kracht om te groeien naar jouw vermogen van zijn!

Over Groeistroom Stressbegeleiding en Coaching

Groeistroom Stressbegeleiding en Coaching valt onder de rubriek coaching in Oosterhout.

Mevr. Margôt Watt-de Wit is de drijvende kracht achter Groeistroom Stressbegeleiding en Coaching.

Ik heb de ik de HBO modules ‘Sociale psychologie’, ‘Arbeids- en Organisatiepsychologie’ en ‘Stressbegeleiding en Coaching’ met goed gevolg afgesloten. En na het behalen van de module ‘Stressbegeleiding en Coaching” heb ik groeiStroom opgericht en blijf ik mezelf en de diensten die ik bij groeiStroom aanbied ontwikkelen om jou nog beter te kunnen helpen naar een leven in balans!

In de zomer van 2015 ben ik de hbo-cursus Mindfulness based Cognitive Therapy gaan doen, en heb deze cursus in de zomer van 2016 met een diploma mogen afsluiten. Ik ben deze cursus gaan volgen omdat ik in mijn opleiding tot stressbegeleider en coach al wat over mindfulness had gehad maar de aansluiting miste naar het veranderen van gedrag (cognitive therapy). Nu met deze cursus heb ik deze aansluiting tussen mindfulness en cognitive therapy perfect gevonden. Dit zal mij helpen om jou nog beter te kunnen helpen tijdens coaching en in de individuele stress- en burn-out begeleidingstrajecten.

Ben je op zoek naar een coach die je kan helpen en coachen bij stress of een burn-out? Dan hoef je niet verder te kijken. Je bent bij Groeistroom Stressbegeleiding en Coaching aan het juiste adres.

Het aanbod bij Groeistroom Stressbegeleiding en Coaching:

- Coaching

- Stressbegeleiding

- Mindfulness cursus

- Workshop positief omgaan met stress

Ik zal er alles aan doen om je te helpen je doel te bereiken, maar het hele traject staat of valt met jouw inzet. Tijdens het gesprek/begeleidingstraject ben je en blijf je altijd zelf verantwoordelijk voor het bereiken van je doelen op een, voor jou, passende wijze en binnen jouw mogelijkheden. Dit leggen we vast in het coachcontract.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Groeistroom Stressbegeleiding en Coaching uit de rubriek coaching uit Oosterhout is gevestigd aan de Sullivandreef 61 in Tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40890759.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Groeistroom Stressbegeleiding en Coaching zijn o.a. :