Groen Promotie PR-bureau in Oosterhout

Groen Promotie PR-bureau uit Oosterhout heeft geen profiel.

Wat doet Groen Promotie PR-bureau in Oosterhout

Groen Promotie PR-bureau is een evenementen bureau uit Oosterhout. Men is gevestigd aan de Leonie van Oudyckstraat 34. Het telefoonnummer van Groen Promotie PR-bureau in Oosterhout is 06-21212941.

Is Groen Promotie PR-bureau in Oosterhout uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Oosterhoutonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Groen Promotie PR-bureau in Oosterhout valt onder de rubriek evenementen bureau. Een evenementen bureau uit Oosterhout levert onder andere :

Groen Promotie verzorgt de PR en promotie voor diverse organisaties en evenementen. Met name het verzorgen van free publicity en een deel van de organisatie rondom beurzen en festivals, heeft Groen Promotie tot specialiteit verheven.Er bestond eind 2001 een dringende behoefte bij bedrijven en organisaties om een blijvend contact te leggen lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander evenementen bureau

  • Music2Party2

    Music2Party2: Muziek voor elk feest.. Trefwoorden van Music2Party2 : dj inhuren, dj boeken, muziekinstallatie huren, drive inn huren, dj huren, allround dj, feest dj, bruiloft dj.

    tel. 06-24595015, Van Liedekerkestraat 75, 4901KR in Oosterhout

    Meer over Music2Party2 contact website