Het Land van Licht in Oirschot

Energetische Krachtplek en Spiritueel Retraitecentrum

Over Het Land van Licht

Het Land van Licht valt onder de rubriek coaching in Oosterhout.

Het land van Licht is voor iedereen die voelt dat er meer is tussen hemel en aarde en daar lekker in wil landen, wil kennismaken of verder in wil groeien.

Het kan zijn dat er op dit moment iets aan je knaagt of niet in lijn is met het leven dat je zou willen leven. Een onverklaarbare onrust of opzoek zijn naar iets, omdat het voelt alsof er iets in jezelf ontbreekt.

Misschien zit je wel thuis met een bore-out of iets anders. Een vermoeid, pijnlijk en/of energieloos lichaam, gebrek aan zelfliefde, het gevoel dat je het allemaal wel weet, maar het niet krijgt gemanifesteert in je dagelijks leven. Grotenkans dat je vast zit in je evolutieproces dat op dit moment op aarde aanwezig is.

Alles wordt uit ons getrild wat niet in lijn is met het pure bronlicht wat jij in de kern bent. Het land van Licht biedt je een plek om zacht en moeiteloos door het evolutieproces te bewegen en weer in lijn te komen met je ware zelf en je zielsmissie.

Om jou ware zelf en je intuitieve gaven aan het Licht te laten komen om te gaan doen waarvoor je op aarde bent. Doordat jij jezelf durft te gaan zijn en wellicht dus anders dan anderen, kan er ook een nieuwe beweging ontstaan.

Dus het feit dat jij anders denkt en voelt is een cadeau voor de mensheid en het wordt tijd dat jij dat ook zo gaat voelen.

Wil jij er even tussen uit om een nieuwe ervaring op te doen? Aan de slag met Chakra- & CelHealing? Om je ware zelf en de daar bijbehorende route van het leven weer te vinden.

Kom dan een tijdje met ons samen ZIJN en leven vanuit het energetisch krachtveld Liefde. Activeer jouw unieke bronlicht weer in je cellen en switch van een leven vanuit angst naar een leven vanuit LIEFDE.

Je kunt langere periode verblijven en/of deelnemen aan georganiseerde retraites. Ook bieden we gedegen opleidingen in energiewerker betreft de Chakra Leer, Intuïtief opstellingswerk en lichaamswerk. Zie ook de agende voor ons aanbod.

Voel je welkom.

www.hetlandvanlicht.nl (Spiritueel retraitecentrum) www.nickenkirstie.nl (opleidingscentrum)


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Land van Licht uit de rubriek coaching uit Oosterhout is gevestigd aan de Heibloemdijk 1 in Oirschot. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57346257.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het Land van Licht zijn o.a. :