Ik Zie Het Weer Zitten Coaching in Oosterhout

Welkom bij | Ik zie het weer zitten | Coaching

Over Ik Zie Het Weer Zitten Coaching

Ik Zie Het Weer Zitten Coaching valt onder de rubriek coaching in Oosterhout.

Mevr. Rene Middelkoop is de drijvende kracht achter Ik Zie Het Weer Zitten Coaching. En mijn doel is dat mensen weer in verbinding raken met zichzelf en anderen. Ik ben actief op de vier leerdagen per jaar voor Repairing Balance® en volg ik regelmatig masterclasses, cursussen en trainingen, om mezelf te blijven ontwikkelen als professional.

Ben je op zoek naar een coach die je kan helpen of begeleiden omdat je onzeker bent, in een depressie zit of je eenzaam voelt? Of gewoon even helemaal de weg kwijt bent? Of zoek je als zzp-er of bedrijf ondersteuning? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Ik Zie Het Weer Zitten Coaching. Ik bied je graag de hulp en wil samen met jou ontdekken waar jij met je leven naar toe zou willen. Daarnaast help ik bedrijven en zzp-ers. Daarbij kun je denken aan administratieve ondersteuning, crediteurenbeheer tot en met incasso en debiteurenbeheer.

Coaching bij Ik Zie Het Weer Zitten:

- Repairing Balance®, gaat ervan uit dat iedereen in staat is in balans te komen, want balans is bij mensen van nature aanwezig.

- Test repairing balance®, METEN = WETEN door in een vroeg stadium middels een meting te ontdekken waar de onbalans zit bij jouw werknemers, kan er voorkomen worden dat je dusdanig uit balans raakt dat dit problemen oplevert.

- Rouw / verlies, het leven is niet meer hetzelfde en ondanks het verdriet ben je er aan toe om de pijn los kunnen laten en weer door te gaan met je leven.

- kort maar krachtig, geen behoefte aan een volledig traject maar gewoon een luisterend oor en dat duwtje in de rug wat je nodig hebt. Jij bepaalt het zelf.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in 1 van mijn diensten? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ik Zie Het Weer Zitten Coaching uit de rubriek coaching uit Oosterhout is gevestigd aan de Max Havelaardreef 19 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46155263.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ik Zie Het Weer Zitten Coaching zijn o.a. :