M.van Dijk Dakbedekkingen in Oosterhout

M.van Dijk Dakbedekkingen uit Oosterhout heeft geen profiel.

Wat doet M.van Dijk Dakbedekkingen in Oosterhout

M.van Dijk Dakbedekkingen is een dakbedekking uit Oosterhout. Men is gevestigd aan de Van Polanenstraat 23. Het telefoonnummer van M.van Dijk Dakbedekkingen in Oosterhout is 06-52677532.

Is M.van Dijk Dakbedekkingen in Oosterhout uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Oosterhoutonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

M.van Dijk Dakbedekkingen in Oosterhout valt onder de rubriek dakbedekking. Een dakbedekking uit Oosterhout levert onder andere :

M.van Dijk Dakbedekkingen is een jong ,enthousiast,en vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen. Tevens verzorgen wij lood en zinkwerken.

Wij zijn elke dag op dak te vinden , en daar doen we waar we goed in zijn, daken waterdicht te maken en niet onbelangrijk mooi te maken, door het leveren van kwaliteitswerk door de allerbeste materialen toe te passen.

M. Van Dijk Dakbedekkingen richt zich op alles wat met platte daken te maken heeft ,of het nu een woonhuis, aanbouw ,dakkapel,of grote loods betreft. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wat kunt u van ons verwachten: Deskundig advies Vakbekwaam personeel Snelle service 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden Vrijblijvende gratis prijsopgave

Ook verkoop aan doe-het-zelvers.

Hoe gaan we te werk na offerteaanvraag

Via mail krijgen wij uw aanvraag binnen.( dit kan natuurlijk ook telefonisch). Nadat deze door ons bekeken is nemen we contact met u op, en plannen we een datum en tijd om werkzaamheden te bekijken en te bespreken. Daarna krijgt u via mail of post een vrijblijvende offerte toegestuurd. Als u hierna nog vragen heeft bespreken we dit graag met u. Nadat een offerte door u ondertekend retour gestuurd binnen is gekomen nemen we contact met u op om een datum te bespreken voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Onze diensten bestaan uit: - Alle voorkomende werkzaamheden op platte daken in zowel bitumineuze als alle kunststoffen dakbedekkingen - het leveren en aanbrengen van houten dakbeschot - het leveren en aanbrengen van diversen soorten boeiboorden in zowel kunststof als hout - voor alle voorkomende zinkwerken - het leveren en aanbrengen van alle soorten isolatiematerialen zoals b.v. eps, pir, steenwol,xps - het verhelpen van lekkages - het plegen van onderhoud aan daken en dakgoten - het aanbrengen van diversen bestratingen of vlonders in zowel hout als kunststof - het aanbrengen van groendaken - verkoop van alle materialen aan doe-het-zelvers.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

anton van mook donderdag 9 oktober 2014

3 sterren

“werk redelijk goed. moeilijk bereikbaar.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 6.