Marja Waasdorp Voetreflex Plus in Oosterhout

Marja Waasdorp Voetreflex Plus: Uit je hoofd in je lijf.

Over Marja Waasdorp Voetreflex Plus

Marja Waasdorp Voetreflex Plus valt onder de rubriek massage uit Oosterhout.

Welkom, bij Marja Waasdorp VoetreflexPlus.

Wil jij ook een echt moment voor jezelf? Maak dan eens kennis met een voetreflexplus massage, en laat je verrassen hoe ontspannend dit is!

Neem de tijd en ervaar hoe een voetreflexmassage de doorstroming van het hele lichaam bevordert. Voel de ontspannende werking. Je zult merken dat je beter slaapt en dat je weer energie krijgt.

Wat is een voetreflexPlus Massage:

Een voetreflex plus massage is een natuurlijke en effectieve methode om lichamelijke en geestelijke klachten te genezen en te voorkomen. 'Plus' staat voor de combinatie van de westerse voetreflexmassage met de traditionele Chinese massage (TCM). Beide systemen bewijzen al eeuwenlang hun effectiviteit en vullen elkaar heel goed aan.

De Westerse techniek behandelt de zones zeer nauwkeurig met een speciale duimtechniek en bij de Chinese voetreflex masseren ze meer dan alleen de reflexzones op de voeten, ze masseren ook de meridiaan banen en acupunctuur punten op voeten, onderbenen en knieën.

Op en onder de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met de organen en weefsels in het lichaam. Door druk te geven op deze reflexzones kun je de bijbehorende organen en weefsels behandelen en kan de energiebalans in uw lichaam weer herstellen, zodat uw klachten zullen verminderen en verdwijnen. Pijnlijke reflexpunten zijn een indicatie van een verstoorde energiebalans in het deel van het lichaam dat daarmee correspondeert.

Wat is het effect van voetmassage:

- bevordert het zelfgenezend vermogen van de mens

- geeft ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk

- vermindert stress en vermoeidheid

- door voetreflexmassage worden afvalstoffen afgevoerd

- werkt preventief voor het behoud van gezondheid en vitaliteit

- brengt op een natuurlijke manier genezing van verschillende aandoeningen. In onze chaotische manier van leven waarin veel mensen gehaast gestrest en vermoeid zijn, is het belangrijk soms een moment voor uzelf te nemen. Bent u vaak gestrest en gespannen? Uw lichaam kan hieraan gewend raken aan de prikkels waardoor uw lichaam niet meer in staat is om echt te ontspannen. Door de VoetreflexPlusMassage zult u in een diepe staat van ontspanning komen waardoor uw lichaam opnieuw leert om te kunnen ontspannen.

Stress zorgt ervoor dat de energie niet lekker meer kan stromen door je lichaam...Je zit niet lekker in de flow, je hebt allerlei klachten zoals hoofdpijn of migraine, spijsverteringsklachten, een kort lontje, vermoeidheid, koude voeten enzovoort. De chinezen snapte 3000 jaar geleden al dat lichaam een geest een zijn, en dus invloed op elkaar hebben. alles in de wereld heeft een balans. dat geldt ook voor ons lichaam.

Als je bedenkt dat 80% van de meest klachten stress gerelateerd zijn, is een ontspannende voetreflexPlus behandeling ook preventief heel fijn en belangrijk voor ons welzijn. Door regelmatig een ontspannende voetreflexPlus massage te onder gaan, help je je lichaam en geest beter in balans te blijven.

Tijdens een ontspannende voetreflexPlus behandeling worden de voeten, de onderbenen en de knieën gemasseerd met een licht geurende olie. Je ligt comfortabel op een massage tafel toegedekt met een zachte deken.

Hierbij is het doel van de behandeling voornamelijk gericht op diepe ontspanning. U kunt heerlijk ontspannen en op deze wijze de opgebouwde stress uit uw lichaam en geest laten verdwijnen.

Een ontspanning massage duurt ongeveer 45 min. Voor een nog diepere ontspanning is het erg lekker voorafgaand een warm voetbad met Chinese kruiden te nemen!

Daarnaast is een massage ook een goede manier om de afvalstoffen uit uw lichaam te kunnen verwijderen. De massage is een goede aanvulling tijdens een afslank of detox kuur.

In mijn praktijk biedt ik de volgende massages aan.

- Voetreflex ontspanningsmassage.

- Voetreflexmassage spijsvertering.

- Voetreflexmassage ontgiften en reinigen.

- Voetreflexmassage voor het hoofd.

Ontdek de kracht van de natuur:

In mijn praktijk werk ik met de essentiële oliën van Volatile deze bestaat uit hoogwaardig 100% natuurlijke oliën. De basis is 10% jojoba en 90% amandelolie. deze worden verrijkt met de essentiële oliën zoals rozemarijn, lavendel , laurier, roos en sandelhout puur natuur dus.

Wist je dat essentiële oliën al duizenden jaren in vele culturen worden gebruikt. De chinezen waren ruim 200 jaar voor onze jaartelling al bekend met de helende en heilzame werking van deze oliën voor lichaam en geest.

U kunt de Facebook pagina bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Marja Waasdorp Voetreflex Plus staat u altijd graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marja Waasdorp Voetreflex Plus uit de rubriek massage uit Oosterhout is gevestigd aan de Alsemhof 31 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30790731.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Marja Waasdorp Voetreflex Plus zijn o.a. :

Nieuws van Marja Waasdorp Voetreflex Plus in Oosterhout

Nieuw workshop Babyreflexologie

Nieuw workshop Babyreflexologie

Ik hou van de manier waarop kinderen in het leven staan. Zo onbevangen en zo eerlijk.

Zonnevlechtmassage nu ter kennismaking €35,-

Zonnevlechtmassage nu ter kennismaking €35,-

De reflexzone van de zonnevlecht is verbonden met ons derde chakra en ligt op het eerste acupunctuurpunt van de niermeridiaan.