MonBallon in Waspik

MonBallon: Ballondecoraties en ballonworkshops.

Over MonBallon

MonBallon valt onder de rubriek feestwinkel uit Oosterhout.

Al meer dan tien jaar verzorgt MonBallon ballondecoraties en ballonworkshops. U kunt ervoor kiezen dat de ballonartiesten van MonBallon op uw feest mooie ballonfiguren komen maken voor alle kinderen.

U kunt de winkel van MonBallon bezoeken in een sfeervol pand in Waspik. Hier kunt u terecht voor een mooie heliumballon of kadoballon. Komt u eens langs en kiest u dan de ballon uit die bij u past.

MonBallon is gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties op maat. Naast de bekende decoraties waaruit u kunt andere kiezen zoals een ballonnenboog, tafeldecoraties, heliumdecoraties en ballonpilaren maakt MonBallon levensgrote bruidsparen, Abrahams en Sahra's en ieder gewenste vorm die u zich maar kunt voorstellen

MonBallon biedt diverse leuke en leerzame workshops en cursussen aan. Hieronder ziet u het aanbod terug.

- Workshop ballonfiguren maken, paashaas workshop, decoratiecursus, kinderworkshop, vervolgcursus en de basiscursus.

Bekijkt u gerust de website voor het aanbod, de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan MonBallon? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MonBallon uit de rubriek feestwinkel uit Oosterhout is gevestigd aan de Raadhuisstraat 8E in Waspik. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38720160.

Diensten en producten voor feestwinkel

Trefwoorden die horen bij MonBallon zijn o.a. :