Music2Party2 in Oosterhout

Music2Party2: Muziek voor elk feest.

Over Music2Party2

Music2Party2 valt onder de rubriek evenementen bureau uit Oosterhout.

Music2Party2 biedt muziek aan voor echt elk feest! Music2Party2 is gespecialiseerd in het creƫren van een discosfeer waarbij jij en jouw gasten altijd centraal staan. Zoek je een DJ of Drive Inn voor jouw feest of ben je op zoek naar een bruiloft DJ? Dan ben je bij Music2Party2 zeker aan het juiste adres.

De drijvende kracht achter Music2Party2 is Maykel Smits. Maykel heeft altijd al veel interesse in muziek en muziek draaien gehad. Op zijn 9e heeft Maykel een radiocassettespeler gekregen en hij was hier niet bij weg te slaan. Hij maakte toen allerlei cassettebandjes vol opnames van allerlei soorten muziek. Toen is DJ maykel geboren!

Wil je ook weten wat Music2Party2 voor jou kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan Music2Party2? Neem dan contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Music2Party2 uit de rubriek evenementen bureau uit Oosterhout is gevestigd aan de Van Liedekerkestraat 75 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24595015.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Music2Party2 zijn o.a. :