Ontdekking 076 in Oosterhout

Een passende werkruimte voor ieder bedrijf!

Over Ontdekking 076

Ontdekking 076 valt onder de rubriek kantoorruimte uit Oosterhout.

Ontdekking 076 biedt u een professionele en inspirerende flexibele werkplek waar u niet direct jarenlang aan een contract vastzit. Een werkplek waar u het gevoel heeft dat u vanuit huis aan het werk bent en vooraf exact weet wat de kosten zijn dat is waar Ontdekking 076 voor staat!

Persoonlijke benadering, flexibiliteit, kwaliteit, transparantie en hoogstaande service staan bij ons hoog in het vaandel. De hoge standaarden die de onderneming zich oplegt, worden aangewend om een zo sterk mogelijke klantbeleving te creëren. Door dit consequent door te voeren in alles wat men binnen de organisatie doet, zullen klanten met een gerust hart een flexplek of vergaderruimte reserveren.

Waarom Ontdekking 076: * 24/7 geopend: Ideaal om met al uw internationale relaties in contact te blijven. * All-in concept: Bij ons geen ‘vanaf-prijzen’, maar juist all-in prijzen. U komt bij ons dus achteraf niet meer voor onaangename verrassingen te staan! * Veelzijdig aanbod: 76 flexplekken, Instructieruimtes en Vergaderruimtes. * Gunstige locatie: De locatie is goed bereikbaar tussen Tilburg en Breda én waar u gratis kunt parkeren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via onze contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ontdekking 076 uit de rubriek kantoorruimte uit Oosterhout is gevestigd aan de Krombraak 15 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-0215625.

Diensten en producten voor kantoorruimte

Trefwoorden die horen bij Ontdekking 076 zijn o.a. :