Praetorian Security in Oosterhout

Praetorian Security uit Oosterhout heeft geen profiel.

Wat doet Praetorian Security in Oosterhout

Praetorian Security is een beveiliging uit Oosterhout. Men is gevestigd aan de Mechelaarstraat 17. Het telefoonnummer van Praetorian Security in Oosterhout is 0162-700549.

Is Praetorian Security in Oosterhout uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Oosterhoutonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praetorian Security in Oosterhout valt onder de rubriek beveiliging. Een beveiliging uit Oosterhout levert onder andere :

Praetorian Security , maakt elke omgeving veiliger! Van beveiliging naar veiligheid Achter elke vraag naar beveiliging zit een vraag naar veiligheid. U wilt geen overbodige veiligheidsmaatregelen hoeven treffen, maar een veilige omgeving creëren. Waar, wanneer en onder welke omstandigheden dan ook. Onze missie is om u hierbij te ontzorgen, te begeleiden en het hoogst mogelijke niveau van veiligheid te bieden met innovatieve duurzame oplossingen. Uw kwalitatieve doelstellingen en continuïteit van de dienstverlening zullen altijd gewaarborgd zijn. Praetorian Security biedt een totaalconcept voor safety, beveiliging en veiligheid. Waar wij in uitblinken, is het vinden van de vraag áchter de vraag naar veiligheid. En juist die te beantwoorden. Wat betekent dat concreet? In plaats van u zelf onnodig te laten puzzelen met losse componenten voor veiligheid, geeft Praetorian Security u een compleet concept – dat wij ook voor u gaan uitvoeren. Onze werkwijze leidt tot een optimale veiligheidsmix op maat tegen de laagst mogelijke kosten. De diensten van Praetorian Security zijn toepasbaar in elke branche en sector. Van bank tot boorplatform, van haven tot hotel, van festival tot ziekenhuis. Wij zijn uw specialist met alle denkbare oplossingen op het gebied van veiligheid

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Peter Bouwman donderdag 3 maart 2016

4 sterren

“We maken reeds gebruiken van de mobiele surveillance diensten van Praetorian Security. Deze dienstverlening wordt vakkundig en correct uitgevoerd conform afspraken.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.