SnowWaxJob in Oosterhout

SnowWaxJob uit Oosterhout heeft geen profiel.

Wat doet SnowWaxJob in Oosterhout

SnowWaxJob is een reinigingsbedrijf uit Oosterhout. Men is gevestigd aan de Vlaggeschip 20. Het telefoonnummer van SnowWaxJob in Oosterhout is 06/15291365.

Is SnowWaxJob in Oosterhout uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Oosterhoutonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

SnowWaxJob in Oosterhout valt onder de rubriek reinigingsbedrijf. Een reinigingsbedrijf uit Oosterhout levert onder andere :

SnowWaxJob is een klein bedrijf dat graag iedere skiër, snowboarder of andere wintersport liefhebber beter en langer van hun eigen materiaal laat genieten. Bij SnowWaxJob worden alle materialen ambachtelijk en vakkundig behandeld. Wij geven een specifieke behandeling waardoor de wax optimaal in het belag wordt opgenomen. Dit biedt een beter glij vermogen en een betere bescherming. Door het ambachtelijk slijpen van ski’s of snowboards wordt er altijd de juiste hoeveelheid geslepen, nooit te veel maar precies genoeg. Niet alle ski’s of snowboards worden even veel en zwaar belast. Om te zorgen dat het beste resultaat behaald wordt, krijgt elke ski of snowboard een eigen speciale behandeling. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review