Wanzl Nederland B.V. in Oosterhout

Wanzl Nederland B.V. uit Oosterhout heeft geen profiel.

Wat doet Wanzl Nederland B.V. in Oosterhout

Wanzl Nederland B.V. is een winkel inrichting uit Oosterhout. Men is gevestigd aan de Karolusstraat 4. Het telefoonnummer van Wanzl Nederland B.V. in Oosterhout is 0162-422250.

Is Wanzl Nederland B.V. in Oosterhout uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Oosterhoutonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Wanzl Nederland B.V. in Oosterhout valt onder de rubriek winkel inrichting. Een winkel inrichting uit Oosterhout levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; De geschiedenis van Wanzl is een geschiedenis van permanente innovatie. Sinds het ontwerp van de winkelwagen rond 1950, is de onderneming niet stil blijven staan. Met meer dan 3.000 medewerkers en zeven productiebedrijven wereldwijd, waarborgen wij onze erkende klantennabijheid. Gedurende decennias ontstonden in onze onderneming steeds nieuwe richtinggevende ontwikkelingen rondom het comfortabel inkopen en verkopen, die standaarden gesteld hebben en voor klanten in de hele wereld nu als vanzelfsprekend gelden. Zo zijn wij tot partner van Globaal opererende handelsketen benoemd. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review