Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet viert 5-jarig bestaan

Iedere nieuwe cliënt die zich in september aanmeldt bij Die-Eet-Compleet, ontvangt een DCN Voedingsdagboek.

Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet viert 5-jarig bestaan

Waarom? De diëtistenpraktijk bestaat 5 jaar en dat wil eigenaresse Sietske van den Boogaard vieren!

In november 2012 is Sietske afgestudeerd aan De Haagse Hogeschool voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. Begin 2013 besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en haar eigen praktijk op te zetten. Na het schrijven van een ondernemersplan, het aanmelden bij de Kamer van Koophandel en gesprekken met mogelijke locatie-eigenaren, had ze op 3 december 2013 haar eerste ‘eigen’ cliënten. Toen nog gevestigd in Paramedisch Centrum Europark, gelegen naast het nieuwe politiebureau. Nu, vijf jaar later, is Die-Eet-Compleet een bekende naam in Oosterhout en omgeving en houdt Sietske haar spreekuren zelfs op twee verschillende locaties.

De eerste twee jaren bestonden vooral uit naamsbekendheid opbouwen en zichzelf ontwikkelen als diëtist én ondernemer. Sinds haar overstap naar Gezondheidscentrum Vrachelen, in september 2015, werd de praktijk eigenlijk steeds succesvoller. Het hebben van verschillende medische disciplinesom zich heen, waaronder een huisarts, fysiotherapeut en psycholoog heeft hier zeker aan bijgedragen. Inmiddels weten ook mensen van buiten Oosterhout haar te vinden en heeft Sietske het druk met haar praktijk. Het succes van de praktijk blijkt wel uit het feit dat ze sinds enkele maanden ook op maandagochtenden spreekuur draait in Gezondheidscentrum Ons Lijf op Zuiderhout. Wat begon met een enkele cliënt per week, is uitgegroeid naar een werkweek van 16 tot 20 uur.

Naast de spreekuren en de uren aan administratie, besteedt Sietske ook veel tijd in bijscholing. Meerdere keren per jaar volgt ze trainingen en cursussen om ‘actueel’ te blijven, maar vooral ook om te blijven vernieuwen. Nieuwe diëten, nieuwe kennis en steeds meer specialisatie zorgen ervoor dat een steeds grotere doelgroep terecht kan bij Die-Eet-Compleet voor een voedingsadvies op maat. Daarbij staat voorop dat eten vooral gezond, lekker, bewust en plezierig mag zijn!

Om dit eerste lustrum te vieren, ontvangt iedere nieuwe cliënt die zich aanmeldt in september van dit jaar, een gratis DCN Voedingsdagboek. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, ga je naar www.die-eet-compleet.nl.

Geplaatst op maandag 23 juli 2018.

Over Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet

Dit bericht is geschreven door Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Oosterhout. Trefwoorden van Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet uit Oosterhout : diëtist, diëtistenpraktijk, advies gezonde leefstijl, advies gezonde voeding, voedingsadviseur, voedingsadvies, gewicht advies, fodmap dieet, koolhydraatbeperking, supermarkt advies, advies gezond eten,.

Lees meer over Diëtistenpraktijk Die-Eet-Compleet.