Het 1 op 1 dieet met Camilla in Rijen

Succesvol afvallen doen we samen! Mag ik je hierbij helpen? (ook online mogelijk)

Het 1 op 1 dieet met Camilla in Rijen

Mijn naam is Camilla, 31 jaar en samen met mijn vriend Samet woon ik in Rijen. Ik houd enorm van muziek, koken en alle gezelligheid die daarbij hoort. Omdat ik hiernaast klein van stuk ben, is het niet altijd even makkelijk geweest om dit en de kilootjes in balans te houden.

Zo heb ik via via een consulente leren kennen waarbij ik het 1:1 dieet ben gaan volgen, met top resultaten. Ik vond de maaltijden (tegen verwachting in) erg lekker! Toch was het niet altijd makkelijk om door te zetten en de persoonlijke begeleiding die ik kreeg heeft ervoor gezorgd dat ik af en toe mocht balen en het alsnog heb doorgezet. Ook heeft dit mij zo enthousiast gemaakt dat ik heb besloten om zelf een praktijk te openen in Gilze-Rijen!

Je kunt het dieet zowel in de praktijk bij mij volgen, als online. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Zie ik je snel?

Liefs, Camilla

Geplaatst op dinsdag 2 november 2021.

Over Het 1:1 dieet met Camilla

Dit bericht is geschreven door Het 1:1 dieet met Camilla. Het bedrijf valt onder coaching uit Oosterhout. Trefwoorden van Het 1:1 dieet met Camilla uit Rijen : gezond afvallen, voedingscoach, voedingscoaching, advies gezonde voeding, afvalcoaching, afvalcoach, begeleiding bij afvallen, afvallen persoonlijke begeleiding, afval consulent,.

Lees meer over Het 1:1 dieet met Camilla.