Hypnotherapie voor kind en jeugd

Hoe Hypnotherapie snel en veilig verandering biedt aan kinderen en jongeren.

Hypnotherapie voor kind en jeugd

Hypnotherapie voor kinderen en jongeren.

Wist je dat door Hypnotherapie kinderen en jongeren snel een verandering kunnen maken? De focus van de therapie ligt altijd bij de oplossing, met het kind en de ouder bespreek ik welke verandering gewenst is en daarop worden de sessies afgestemd. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen en jongeren zelf leren hoe zij invloed kunnen uitoefenen op hun gevoel, gedachten en gedrag. Hierdoor ervaren zij veel meer controle over de situatie.

De inhoud van de sessies is een afwisseling van actieve oefeningen en soms ook daadwerkelijk hypnose ervaringen. Afhankelijk van de leeftijd zitten kinderen kort of soms iets langer met hun ogen dicht. Er wordt ook veel gewerkt met verbeelding en dat is natuurlijk hartstikke leuk om te doen, een beetje humor doet het vaak goed. Het resultaat van de oefeningen is vaak direct of daags na de sessie al te merken. Hierdoor ervaren de kinderen ook snel weer vertrouwen in zichzelf. Ouders krijgen ook tools voor thuis, tips en soms doen zij ook een oefening mee.

In het geval van hele jonge kinderen werk ik vaak via een Hechtingstraject, dit is altijd met moeder en kind samen. Zo kunnen ook de allerkleinsten een verandering maken, zonder dat zij daarbij veel belast worden.

In mijn praktijk komen veel kinderen en jongeren met onzekerheid, faalangst, angsten of paniekaanvallen. Maar ook problemen met slapen, eten, boze buien, verwerking van trauma's en negatieve ervaringen. Eigenlijk alles waarmee je naar een psycholoog zou gaan, kan met Hypnotherapie opgelost worden. En dat ook nog eens in een paar afspraken en zonder lange wachttijd!

Heb jij een vraag of wil je weten of ik iets voor jou en jouw kind kan betekenen? Neem gerust contact op via mijn site of email via mijn profiel op deze site. https://g.page/r/CV0Leeg0f_5VEAE

Groetjes Annet, Vida Coaching Breda

Geplaatst op maandag 28 februari 2022.

Over Vida Coaching Breda

Dit bericht is geschreven door Vida Coaching Breda. Het bedrijf valt onder coaching uit Oosterhout. Trefwoorden van Vida Coaching Breda uit Breda : hypnotherapie behandeling, eft behandeling, eft therapie, speciaal hechtingstraject, kindercoach, kindercoaching, coaching voor ouders, oudercoach, oudercoaching, NLP coaching, NLP coach, coaching voor kinderen,.

Lees meer over Vida Coaching Breda.