Nieuw workshop Babyreflexologie

Ik hou van de manier waarop kinderen in het leven staan. Zo onbevangen en zo eerlijk.

Nieuw workshop Babyreflexologie

Met aanrakingen geef je liefde, het versterkt de onderlinge band. Baby’s houden onvoorwaardelijk van hun ouders en baby’s zoeken continu de liefde van hun ouders, ook als je baby huilt of onrustig is. Juist dan heeft je baby je zo nodig. Hoe mooi is het als je als ouder weet hoe je de basisbehoeften van je baby kunt vervullen? Je er echt kunt zijn voor je baby? Waardoor je baby leert dat hij kan vertrouwen op jou als ouder. Zo kan er een veilige hechting ontstaan, wat als het ware een basis is voor de rest van het leven. Ik gun elke baby een goede start. Want een goede start is écht het halve werk.

Babyreflexologie is een zachte voetmassage speciaal ontwikkeld voor baby’s. Op de voetzool bevinden zich zones die in verbinding staan met een orgaan of lichaamsdeel. Door een specifieke zone te masseren worden klachten doelgericht en op een natuurlijke manier verlicht.

Wil je meer weten kijk dan op mijn website

Geplaatst op vrijdag 14 juni 2019.

Over Marja Waasdorp Voetreflex Plus

Dit bericht is geschreven door Marja Waasdorp Voetreflex Plus. Het bedrijf valt onder massage uit Oosterhout. Trefwoorden van Marja Waasdorp Voetreflex Plus uit Oosterhout : voetreflexzone therapie, voetreflexzone massage, voetreflex massage, massage, voetreflex plus massage, voetmassage, balans lichaam herstellen, voetreflexmassage, voetreflexologie massage, voetreflex masseur, voetreflexplus,.

Lees meer over Marja Waasdorp Voetreflex Plus.