Wat is nu Hypnotherapie?

Wat is Hypnotherapie en waar kan het jou of jouw kind bij helpen?

Wat is nu Hypnotherapie?

Wat is nu Hypnotherapie?

Hypnotherapie is werken met het onbewuste en als je weet dat 95% van alles wat wij doen onbewust gaat, kan jij je ook wel voorstellen dat de oplossing daar ook kan zijn! In Hypnose ga jij gewoon zittend, lekker even ontspannen en luisteren naar mijn stem, er gebeuren geen dingen die jij niet wilt, je ontspant op de manier zoals jij dat al kent en jouw lichaam al weet. De technieken die gebruikt worden zijn erop gericht om het onbewuste nieuwe patronen te laten maken. In de verschillende technieken wordt vaak gewerkt met verbeelding, met het voelen in je lichaam en soms voeren wij gewoon een gesprek samen terwijl jij ontspannen bent. Er is gedrag waar jij tegenaan loopt, waar je last van hebt en wat je graag zou willen veranderen.

Gedrag is gekoppeld aan een emotie, wat is ontstaan tijdens een gebeurtenis in jouw leven. En dat hoeft echt niet altijd een heel grote ervaring geweest te zijn, maar dat kan natuurlijk wel. De technieken zijn uiterst veilig en gericht op de oplossing en verandering. Tijdens de Hypnotherapie koppelen we de emotie los van de gebeurtenis en installeren we hoe jij het wel wilt! Zo makkelijk? Ja, zo makkelijk en geschikt voor elke leeftijd.

Juist kinderen en jongeren vinden dit een fijne manier van werken, ze hoeven niet altijd veel te praten, hebben hun doelen vaak helder voor ogen en hun onbewuste werkt heel gemakkelijk mee. Want wat zou er gebeuren en hoe zal jij je voelen wanneer die angst ineens weg is? Wanneer jij je zeker voelt en die onzekerheid verdwijnt, wanneer jij lekker in je vel zit, je vaker kan ontspannen, de stress uit je leven verdwijnt? Of jij voorgoed afscheid kan nemen van die emotie die jou al zo lang dwars zit of van dat zinnetje in jouw hoofd dat jij niet goed genoeg bent? Stel je voor dat dit kan in slechts een paar afspraken?

Vele zijn jou al voorgegaan en niet voor niets groeit het aantal Hypnotherapeuten! De trajecten zijn kortdurend, met blijvende veranderingen, er is geen wachtlijst en je kan direct terecht. Ben jij benieuwd of ik iets voor jou of jouw kind kan betekenen, neem contact op, stel je vraag en we stemmen persoonlijk af welke manier voor jou de beste is om jouw doel te behalen. info@vida-coachingbreda.nl

Groetjes Annet

Geplaatst op dinsdag 23 november 2021.

Over Vida Coaching Breda

Dit bericht is geschreven door Vida Coaching Breda. Het bedrijf valt onder coaching uit Oosterhout. Trefwoorden van Vida Coaching Breda uit Breda : hypnotherapie behandeling, eft behandeling, eft therapie, speciaal hechtingstraject, kindercoach, kindercoaching, coaching voor ouders, oudercoach, oudercoaching, NLP coaching, NLP coach, coaching voor kinderen,.

Lees meer over Vida Coaching Breda.