Offerte voor Loodgieter in Oosterhout

Offerte opvragen voor loodgieter of bij bedrijven hieraan gerelateerd? Het overzicht toont 1 stuks loodgieter of soortgelijke bedrijven. meer

Prijsopgave voor loodgieter opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Na lekdetectie die op 26-02-19 is uitgevoerd door Trition, blijkt dat ik een lekkage heb aan de rioleringsleiding in de badkamer. De lekkage bevindt zich aan de douchesifon. Tijdens onderzoek werden rondom de douchebak erg hoge vochtwaarde gemeten. Tevens is geconstateerd dat de douchecabine ondeugdelijk is ondersteund (gipsblokken et P.U.R.) Hierdoor is spanning komen te staan op de kit en tegelvoegen omdat het water niet weg kon. deze kit is met regelmaat bijgewerkt om lekkage die geconstateerd werd te voorkomen. Echter zat hier niet de oorspronkelijke oorzaak waardoor de muren in de loop van de jaren langzaam volgezogen zijn! Het advies is om een nieuwe douchesifon te installeren + de douchebak bouwkundig te laten ondersteunen en hierna te laten afkitten. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. ”

Aangevraagd op zaterdag 2 maart 2019

“geachte Heer/mevr. hierbij vraag ik een offerte voor het plaatsen van een nieuwe regenpijp. Nu zit er een Pvc 80 mm regenpijp, maar die wil ik vervangen door een verzinkte 80 mm buis met boven het maaiveld een bladvanger. Tevens nieuwe aansluiting met dakgoot. De hoogte tot de dakgoot is als bij een gewone woning. De oude zit met 4 muurbeugels bevestigd aan de muur. Het adres is Reigerstraat 13 4901AJ in Oosterhout NB. Bij voorbaat mijn dank.”

Aangevraagd op dinsdag 7 augustus 2018

Aangesloten bedrijven