MOED coachpraktijk in Breda

Life Coaching bij Rouw & Verlies

Over MOED coachpraktijk

MOED coachpraktijk valt onder de rubriek coaching in Oosterhout.

"Wat kan ik met verdriet en rouw?" Wat doe je als de zekerheden onder je vandaan worden gehaald? Dat overkwam mij, want je ouders zijn er toch altijd voor je? Helaas bleek dat niet waar te zijn. Mijn vader overleed toen hij 62 was en ik moest mijn weg vinden in een leven zonder hem. Maar hoe dan? Ik ben Monique en heb door deze gebeurtenis mijn weg opnieuw moeten zoeken in mijn leven en met hulp heb ik deze gevonden. Ik weet dat dit niet altijd makkelijk is. Daarom wil ik jou hierbij helpen, zoals ook ik die hulp heb gehad.

In de zoektocht hoe je om kan gaan met je rouw en verdriet beginnen we onze weg met het benoemen van jouw rouw. Om vervolgens op een holistische manier jouw gevoel hierbij te gaan onderzoeken, het aandacht te geven. Zodat jouw gevoelens, die er mogen zijn, minder overweldigend worden.

"Ik ben bang voor het rouwproces" De weg kan moeilijk voor je zijn of beangstigend. De weg is geen recht pad, er zullen obstakels zijn die onoverkomelijk lijken. Voor mij heeft het geholpen dat ik dit niet alleen hoefde te doen, dat er iemand was die mij begreep, aan wie ik niets hoefde uit te leggen. Die mij heeft geholpen mijn weg te vinden in mijn rouw en die me heeft geleerd dat alle gevoelens er mogen zijn. Dat je ze kunt omarmen en dat ze verweven kunnen worden in je leven.

Ook jij bent niet alleen, ik wil je begeleiden op de weg in jouw rouwlandschap. 'Hoe dan? ' zal je je afvragen en dat wil ik je graag vertellen. Maar dat kan ik alleen maar nadat ik je heb gesproken. Ieder mens is uniek, ieder rouwproces is uniek. Dus ik heb geen vast stappenplan maar jouw rouw en behoefte zullen altijd centraal staan. Samen kunnen we jouw rouw opdelen in kleine stappen. Zodat het wat minder overweldigend zal zijn. En elke stap brengt ons verder.

Om uiteindelijk bij jouw einddoel te komen: de MOED in jezelf terugvinden om hetgeen wat weg is in je leven op een andere manier in je leven toe te laten.

Nieuwsgierig geworden hoe we samen deze stappen kunnen gaan zetten? Lees dan verder op mijn website of neem contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MOED coachpraktijk uit de rubriek coaching uit Oosterhout is gevestigd aan de Kwartelstraat 15 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21459242.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MOED coachpraktijk zijn o.a. :

Nieuws van MOED coachpraktijk in Breda

Waarom rouwverwerking zo belangrijk is

Waarom rouwverwerking zo belangrijk is

Veel mensen spreken over rouwverwerking maar rouw verwerk je niet, rouw integreer je. Rouwverwerking vind ik dan ook geen goed woord. Ik spreek liever over rouwen want rouw gaat niet weg. Het verlies van wat eens was blijft. Het is een onderdeel van je leven. Vandaar dat ik eerder spreek van rouwen en het integreren ervan i.p.v. rouwverwerking. Dus: waarom rouwen zo belangrijk is

Verdriet verdient aandacht

Verdriet verdient aandacht

Vind de MOED om verdriet en pijn aandacht te geven

Durf te dromen

Durf te dromen

Als je het kan dromen, kan je het doen